“Food For Thought” Zoom 英語 Discussion 5月11日 “Soul Food/ ソールフード”
G30国際プログラムのTeaching Assistants (TA)たちの協力を得て交流の場として
"Food For Thought” 英語ディスカッションセッションを実施しています
講義とは関係なく、オンラインで自由に英語で意見交換する場です。名大生ならば誰でも参加できます。
対象:一般日本人学生、国際プログラム学生
毎週火曜日 18:00−19:00
Zoom へのアクセス情報:https://nuss.nagoya-u.ac.jp/s/csNnHcWwcM6ic5k
NUCTページ:https://ct.nagoya-u.ac.jp/portal/site/2020_1_9900084
"Food For Thought" Zoom 英語 Discussion 5月11日 "Soul Food/ ソールフード"
Host: Yasin, Co-host Christina
"Hello! How was your break? Hope you enjoyed your Golden Week responsibly! Our upcoming topic is "Soul Food", where we will learn about what is Soul Food, and where it originated from. Soul Food's history may not be directly affecting each of our preferences in food, so we will talk about maybe how certain food that we grew up with is an identity to our heritage, and ultimately, to ourselves. A lot of us grew up in various countries, and because of that, what we consider "Soul Food" may differ from person to person. In this session, let us discuss what those food could be for each of us, its recipes, and such. If you'd like, you can even cook them and show it amongst ourselves in the talk! Hope to see you there!"
GWは楽しめましたか? 今度のテーマはソールフードです。ソールフードが何なのか、どこから始まったのか知っていますか?そして、本来のソールフードの歴史が我々の食べ物の好みとは直接関係ないにしても、我々が子供のころから食べ続け、育った文化の中では重要で、そして我々自身にも重要な自分達の「ソールフード」について考えましょう。我々はいろんな国で育っているので人によってソールフードが違っているはずです。自分のソールフードが何なのか、作り方を含め、紹介しましょう!よかったら作っておいて、みんなに見せてください!楽しみにしています!